Başarı Hikayesi - promosyoncantasi.com

Gönderen admin 22/08/2020 0 Yorumlar

 Promosyon çanta sitesi için masaüstü, tablet ve mobil tasarımı arayüzüyle kullanıcı dostu bir tasarım çalışması yapıldı. Kısa bir sürede google ve yandex arama motorlarında üst sıralara yükseldi. Kendi kategorisinde promosyon çanta kelimesi aramalarında google arama sonuç sayfasında ilk sayfada çıkma başarısına ulaştı. 

Görsel Kaynak : www.promosyoncantasi.com

 

Organik Arama Nedir?

 

   Organik arama, doğal sonuçlarda çıkan listenmiş sitelerdir. Başında reklam veya sponsorlu yazısı içermez. Reklam yazan siteler teklif ve kalite puanını değerlendirerek ilk sırada listelenir ve sonrasında bütçesi bitenle yer değiştirir. Ama doğal sonuçlarda sürekli çıkma ihtimaliniz var. Bu yüzden seo hizmeti dijital pazarlamada önemli bir yere sahiptir.

 

 

Markalaşma

 

  Markalaşma hizmetimizle dijital platformların her alanında 360 pazarlama gereği faaliyetleri beraberinde yürütülmektedir. 

 

Her Web Sitesi İlk Sayfada Çıkabilir mi?

 

  Milyonlarca sitenin arasında google ilk sayfa, sadece başarılı 10 siteye aittir. Sonrasında 9 sayfa daha sonuçlarda görünür. Sayfalar ilerledikçe siteye ziyaretçi oranı azalır. Bu yüzden ilk sayfaların önemi çok fazladır. Google algoritmaları çok yönlü değerlendirmeler yapar. Sitenize verdiği kalite puanı ile sayfa listelemesine girersiniz. Reklam ve SEO ' da ilk sayfa garantisi yoktur. Ajanslar sadece çıkabilir ihtimaline atıfta bulunabilir ve çalışmalar yapar. Kesin ilk sayfa veya ilk sıra garantisi  söylemleriyle gelen birisi, eğer google sitesinin sahibi değilse mümkünse uzaklaşın. Bu konuda kesinlik diye bir şey söz konusu olamaz. Ama google başarılı siteleri günün sonunda mutlaka ödüllendirir.

 

Nereden Başlamam Gerekir?

 

  Bu konuda web programlama ve dijital pazarlama alanında kendinizi mutlaka geliştirmiş olmanız gerekmektedir. Eğer teknik bilgiye çok fazla hakim değilseniz vakit kaybetmeden alanında uzman bir web tasarımı ve seo uzmanı ile çalışmanızı öneririz.

 

  Tutku Ajans olarak dijital pazarlama alanında kendini kanıtlamış Google sertifikası olan Dijital Reklam Ajansımız tasarım, reklam ve seo odaklı çalışmalar için bizde çözümler üretiyoruz. Konuyla ilgili dilerseniz iletişim bölümünden bize ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum Yapabilirsin!